KIN

KIN Cosmetics is opgericht in 1932 en het is een professioneel haarverzorgingsbedrijf met een rijke Spaanse historie. Het bedrijf is opgericht door Gregorio Bosacoma en wordt nu geleid door 3e en 4e generatie van de Boscoma-familie.

KIN Cosmetics is een internationaal bedrijf dat haar oorsprong vindt in San Feliu de Guixols (Girona). Dit is een klein kustdorpje, ongeveer 100 kilometer ten noorden van Barcelona en midden in het hart van de Costa Brava. Het bruist hier van de natuur en het zit vol van de contrasten die ook grote artiesten zoals Picasso en Dali ooit inspireerden. Waar KIN Cosmetics zich onderscheid is dat zij professionals ondersteunen door hen te voorzien van alle nodige middelen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Alle producten zijn uitsluitend ontwikkeld in eigen labaratoria, geproduceerd in een eigen fabriek en inmiddels al verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd.

Neem contact op met Jenny’s om meer over de producten van KIN Cosmetics te weten te komen!

Producten van KIN

Meer merken bij Jenny's

  • Alle
  • Fashion
  • Hair
  • Producten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak nu een afspraak om bij ons langs te komen om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. We zien je graag in onze salon!